1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. 4 често задавани въпроса, свързани с работа като болногледач

4 често задавани въпроса, свързани с работа като болногледач

02-08-2018 Съвети при търсене на работа
 

Кое е онова, което най-много ни интересува, когато си търсим работа като болногледач? Освен заплащането, работните часове и ангажиментите, има и още няколко неща, които е добре да обсъдите предварително с вашия работодател или с фирмата, която ви съдейства. Вижте кои са те.

Работа като болногледач – какво трябва да знаем?

Какви ще са изискванията към мен, за да ме вземете на работа като болногледач? – този въпрос е най-често срещаният, когато си търсите подобен вид работа. За да сте подходящ кандидат за длъжността болногледач, нужно е да имате опит в грижите, да владеете добре дадения език, да сте отзивчиви и да имате желание да работите в тази сфера.

Ако нямам опит, има ли начин да работя като болногледач?

Дори да нямате професионален опит в грижите за болни или възрастни, имате шанс да работите като болногледач. От вас ще се изисква да сте се грижили поне за член на семейството. Организират се и обучения за квалификация в грижата, така че ще можете да се включите.

Ако не владея езика, имам ли шанс да работя в чужбина като болногледач?

Владеенето на чуждия език е добро предимство, защото ще можете да общувате по-свободно. Това ще ви даде увереност и приятни емоции в ежедневните задължения като пазаруване, разходки в парка и други, свързани с общуването с пациента.

Разбира се, има езикови курсове, които може да посетите преди заминаването си, за да се чувствате по-сигурни в общуването. Промедика 24 организира безплатни курсове по немски език за своите болногледачи, защото иска те да се чувстват комфортно по време на своя престой.

По всяко време ли мога да замина да работя?

Обяви за работа като болногледачи има целогодишно. Понякога са по заместване, друг път за постоянно. Няма определен период, който да чакате, за да се появят обяви. Те се актуализират ежедневно.

Ако имате още въпроси относно работа като болногледач в чужбина, прочетете подробната информация, която любезно ни предоставиха от Промедика 24.

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли