1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. Обичаш коледни сладки? Ела на събитие с Promedica24!

Обичаш коледни сладки? Ела на събитие с Promedica24!

27-11-2018
 

Коледни сладки с Promedica24

 

Коледа наближава и вече можем да усетим коледния дух навън!

Заповядайте да хапнете коледни бисквити с Promedica24! Освен вкусни сладки, ви очакват напитки, подаръци и много коледно настроение!

Коледни сладки с Promedica24

Promedica24 е лидер на пазара за болногледачи в Германия от 14 години. Фирмата предлага безплатни езикови курсове по немски език преди заминаване, атрактивно заплащане и допълнителна здравна осигуровка. За да се чувствате спокойни, Промедика24 организира изцяло пътуването ви като поема всички разходи за път и настаняване. Като пряк работодател за работа в чужбина, компанията не взима никакви комисионни и такси. Над 35 хиляди социални асистенти са се доверили на Promedica24, а всеки четвърти от тях е бил препоръчан!

По време на  коледните събития, ще можете да си закупите благотворителна картичка от iGreet – над 70% от средствата от нейната продажба се даряват на SOS Детски селища България

koledni sladki i kartichki

Научете повече за възможността да работите като болногледач в Германия, в компанията на нашите лъчезарни колеги, по време на събитията „Коледни сладки с Promedica24”! Заповядайте в офисите ни в цялата страна от 12:00 до 18:30 на:

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли