1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. Promedica24 открива свой филиал във Варна

Работа за болногледачи в чужбина. Promedica24 открива свой филиал във Варна

07-02-2017
 

bulgaria-oddzial-warnaЛидерът на пазара за обгрижване на възрастни и болни хора– Promedica24 отваря още един филиал в България. Офисът във Варна е третият в страната. Фирмата търси болногледачи на възрастни хора за работа в Германия, а броят на офертите непрекъснато се увеличава.

Регионалният директор, Меглена Югова, споделя, че Promedica24 получава многобройни запитвания от лица, заинтересовани от условията за сътрудничество. „Ние сме търговска организация, но въпреки това, нашата мисия е грижата за хората, а за тази цел, се нуждаем от квалифициран персонал. Нашият опит показва, че все повече лица на средна възраст, предимно дами, са заинтересовани от професионално активиране. Това е свързано, както с необходимостта от допълнителни доходи- персонални и за семейството, така и с желанието им да продължат да работят. Ето защо, им помагаме да придобият необходимата квалификация.“

Специалистите по пазара на труда отчитат, че поради прогресиращия процес на стареене на обществата в държавите от Западна Европа, професията на болногледача на възрастни хора ще става все по-търсена, тъй като броят на пациентите бързо ще нараства.

Адресът на филиала във Варна е: ул.“Русе“15. Във всеки град, в който функционира офис на Promedica24, служителите активно участват в инициативи, в полза на местната общност. Така ще бъде и във Варна.

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Касел

Дата на заминаване: 2022-03-02

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Касел, Германия

Езикови познания: средни

детайли

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Инголщат

Дата на заминаване: 2022-03-01

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Аален

Дата на заминаване: 2022-02-28

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Аален, Германия

Езикови познания: основни

детайли