СИГУРНА РАБОТА С ЛИДЕРА НА ПАЗАРА ЗА БОЛНОГЛЕДАЧИ В ГЕРМАНИЯ

СИГУРНА РАБОТА С ЛИДЕРА НА ПАЗАРА ЗА БОЛНОГЛЕДАЧИ В ГЕРМАНИЯ

КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА!

Fields with * are required
пример: 111 111 111

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

НАД 2300 НАШИ СЛУЖИТЕЛИ НИ СЕ ДОВЕРИХА

Promedica24 е солиден работодател, на когото можете да се доверите

БЕЗОПАСНА РАБОТА ЗА ВАС

Поради разпространението на COVID-19, въведохме нови процедури за подбор, транспорт и работа в Германия:

Препоръчваме на всички наши клиенти и семейства да не излизат от дома, както и да помагат при пазаруването и осигуряването на хигиена. В случай на симптоми на заболяване, както клиента, така и болногледача ще получат най-добрата и бърза подкрепа от немското здравеопазване.
Всеки наш болногледач има чуждестранна здравна карта ERGO и Европейска Здравна Карта, даващи право на здравни услуги извън страната.
Вашият личен координатор е в постоянен контакт с Вас по телефона. За спешни случай можете да позвъните на алармен телефон 24/7.

Продължава ли Promedica24 да набира болногледачи за работа в Германия?

Promedica24 набира нови болногледачи! Организираме пътуването със самолет или автобус и предоставяме грижа за клиентите ни в Германия. В настоящата ситуация са въведени специални правила за транспорт и хигиена, благодарение на които осигуряваме сигурна работна среда на бъдещи и настоящи болногледачи.

Какво става ако се разболея в чужбина и се нуждая от медицинска помощ?

Всеки един от нашите болногледачи има чуждестранна застраховка ERGO и Европейска Здравноосигурителна Карта (ЕЗОК), които им дава право на здравни услуги извън страната. Ако нямате ЕЗОК, можете да си извадите напълно безплатно в Банка ДСК. Ако болногледачът се нуждае от съвет и говори добре немски език, той може да съобщи за здравословния проблем на спешния център на застрахователя ERGO, който ще определи следващите действия и ще предложи дата за медицинско посещение в Германия. Телефонният номер за денонощния спешен център на застрахователя ERGO е: 0048 58 309 11 00.

След извършен преглед, лекарят ще прецени дали трябва да се направи тест в конкретния случай, дали е обикновен грип или настинка, и ще издаде препоръки. След направен тест резултатите са готови обикновенно в рамките на 24 часа и след това се предоставят допълнителни указания от представители на Bundesministerium für Gesundheit (Министерство на здравеопазването). В зависимост от резултатите и тежестта на симптомите се препоръчва 14-дневна карантина у дома или в стационар в посоченото заведение, при условие че симптомите и ситуацията го изискват.

Линиите за помощ в Германия, на които можете да получите информация за коронавируса, са:
• 0 8000 11 77 22 – Линия за консултация относно симптоми
• 00 49 30 34 64 65 100 – Инфолиния на Министерството на Здравеопазването
• 112 – Спешна помощ

Каква е процедурата за наемане? Безопасно ли е?

Когато дойдете на среща, можете да сте сигурни, че в нашите офиси спазваме стандартите за безопасност и хигиена. Интервюто с експерта подбор на персонал се провежда в изолирана стая на разстояние 1,5 - 2 м.
Набирането може да стане и по телефона. В този случай ще получите документите по куриер и ще Ви бъде проведено първоначално обучение дистанционно.

Застраховката ми покрива ли лечение на коронавирус в Германия?

Болногледачите ни са двойно застраховни – от една страна всеки болногледач има издадена Европейска Здравна Картa, от друга страна ползва ERGO карта за допълнително здравно осигуряване по време на престоя си в Германия. По отношение на коронавирус, съгласно насоките на Световната Здравна Организация, всяка държава е длъжна да осигури както превантивна грижа (тестове, карантина), така и лечение на всички лица, за да ограничи разпространението на вируса.

*Офертата важи за владеещи немски език на високо ниво.