Работа за болногледачи в чужбина


Мнения на болногледачи, работещи с Promedica24

Благодарение на завършването на курса по немски език, организиран от фирма Промедика24 заминах да работя като болногледачка в чужбина. Много съм доволна от организациятана пътуването и подготовката преди заминаването. Транспортните разходи са за сметка на фирмата, предлагат и медицинска застраховка в Германия. Препоръчвам на всеки, който иска да работи легално в Германия, да избере фирма Промедика24.

Йоанна Петрова

Много съм доволна от сътрудничеството с Промедика24. Много добре организирано пътуване за Германия и връщане до България. Фирмата постоянно поддържа връзка с мен на територията на Германия. Хората, работещи в Промедика са много отзивчиви и полезни във всеки един случай.

Катя Стоянова

Работя във фирма Промедика24 от около пет години. Доволна съм от сътрудничесвото с тази фирма. Персоналът се грижи за повишаването на квалификациите на своите сътрудници. Завърших курс, организиран от моята фирма, с цел повишаване на моите компетенции. До този момент вече трети път съм била при пациента, при когото сe чувствам като „дъщеря“. Много съм доволна и лично препоръчвам фирма Промедика24 и на другите жени.

Ивелина Георгиева
Ивелина Георгиева

Много съм доволна от досегашно сътрудничество с фирма. Пътувайки с фирмата Промедика24 няма нужда да се грижа за нищо, например хранене, застраховки, жилище и най-важно – пътуването. Винаги мога да разчитам на моя координатор. Най-важно за мен е, че не трябва да търся временна работа. В Промедика24 имам гарантирана постоянна работа.

Янка Тодорова
Янка Тодорова

По мое мнение това е работа, даваща голямо удовлетворение. Когато помагаш на друг човек, понякога и усмивката и благодарността му са награда за добре свършената работа. Полезно е да се упражняват езиковите умения, понеже това помага и в контактите с хората, за които се грижим, както и с техните семейства. Препоръчам сътрудничеството с Промедика24, доволна съм. По време на пребиването в Германия трябваше да отида до доктора. Благодарение на медицинската застраховка, която е гарантирана от Промедика24 и помощта oт страна на семейството и координатора в Германия, беше възможно да се организира прегледа бързо и без проблеми.

 

Ваня Петрова

Аз работя като постоянна болногледачка, винаги се връщам при същата фамилия и получих много добри референции от жената, за която се грижа. Организацията на пътуването до Германия е много добра, никога не съм имала проблеми с пристигането до семейството.

 

Йорданка Иванова
Йорданка Иванова

Добър контакт с координатора в Германия, получаване на информация, помощ, което е естествено особено при първото пътуване, както беше в моя случай. Пациентът беше много взискателен, но благодарение на посредничеството от страна на персонала на Промедика24, беше възможно да вляза в разбирателство със семейството. С нетърпение очаквам следващото заминаване.

Таня Атанасова - филиал Варна, България
Таня Атанасова - филиал Варна, България

След първото пътуване с Промедика24 мога да кажа, че имам добро мнение за фирмата. Преди заминаването се проведе обучение относно естеството на работа и пребиваването ни в Германия. Пътуването беше добре организирано. Работата не е лека, но имам добри отношения с хората, за които се грижа. Възнаграждението се превежда без закъснение. Бих препоръчала Промедика24 и на хора, които искат да започнат работа, както и на фамилии търсещи болногледачки.

 

Катажъна Дуткиевич
Катажъна Дуткиевич

От година и половина работя за Промедика24, понеже по време на пътуванията се чувствувам безопасно и сигурно. Cъщecтвувa постоянна връзка с полския координатор. Мога да се обърна към координатора винаги, когато имам проблем. Организират се езикови курсове и интеграционни срещи.

Ева Пердьон
Ева Пердьон

От по-малко от 2 години работя във фирмата Промедика24 и имам намерение да продължа, понеже получавам помощ относно организациятa на пътуването, застаховкитe и други подобни. Ако се появяват проблеми на работното място, винаги мога да разчитам на подкрепа от страна на служителите във фирмата. Приятно съм изненадана и от инфорационните срещи и обучения, организирани от фирматa.

Ева Мицкиевич
Ева Мицкиевич

Аз работя съвместно с фирма Промедика24 едва от 4 месеца. Много съм доволна от това сътрудничество. Аз не съм имала никакви проблеми, така да се каже с процедурите по наемане или организицията на пътуването. Преди заминаването имаше среща, на която  ни подготвиха за престоя ни в Германия и естеството на работа.  Ако се появи някакъв проблем може винаги да се позвъни на фирмата и да се разговаря. Винаги оказват помощ и съдействие при нужда.

Барбара Коциела
Барбара Коциела

Аз съм много доволна от сътрудничеството с фирма Промедика24. Имам пълната подкрепа и съдействие от служителите по време на престоя ми в Германия, както и в Полша.  Възнагражденията се изплащат на време, условията във фирмата отговарят на моите очаквания. Желая всичко най-хубаво!

Халина Мешко

Сред множеството фирми избрах именно Promedica24. Тук никой не ми каза, че съм прекалено стара. Напротив, моята възраст е подходяща. Отново се чувствам стойностен човек. Тази работа ми дава чувство за сигурност и удовлетвореност.

Данута – филиал Варшава, Полша

Нямам организационни умения. Не умея да определям условията за работа, цените, какви изгоди може да има и какви задължения. Затова поверих всичко това на фирма Promedica24. Получавам договор с определени условия, дата на пътуване, транспортно средство, билет, дата на връщане, а също зная, че във всеки момент мога да получа съвет или помощ.

Халина – филиал Вроцлав, Полша

Спомням си, че заминаването ми за първия ми договор беше свързано със страх и същевременно с надежда. Но успях! Благодаря ти, Promedica, за шанса, че на моята възраст мога да бъда потребна, ценена за работата ми. Сега, когато пътувам за работа и виждам в буса неуверени колежки, които се притесняват преди първия си договор, с чиста съвест мога да ги успокоя.

Гражина – филиал Шчечин, Полша

Прегледах офертите за работа и избрах Promedica24. Обадих се и това бе сполучливо решение. Сега имам работа, изгодно възнаграждение и много възможности за професионално развитие. Същевременно опознавам нови места, обичаи, култура и хора.

Беата – филиал Гданск, Полша

Избрах Promedica24. Фирмата е сигурна, с голям опит. Обадих се и опитах силите си. Минах интервюто и ме взеха на работа. Все още мога да работя. Не си седя вкъщи, полезна съм на други хора. И освен това изкарвам пари, каквито в страната няма да получа.

Данута – филиал Познан, Полша