СИГУРНА РАБОТА С ЛИДЕРА НА ПАЗАРА ЗА БОЛНОГЛЕДАЧИ В ГЕРМАНИЯ

КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА!

Наясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа + виж още

НАД 2300 НАШИ СЛУЖИТЕЛИ НИ СЕ ДОВЕРИХА

Promedica24 е солиден работодател, на когото можете да се доверите

  • Имаме богат опит в бранша. Вече 18 години сме на пазара.
  • Над 40 000 болногледача са си сътрудничили с нас, като всеки четвърти от тях е дошъл при нас по препоръка.
  • Разполагаме с най-обширната база от оферти за работа като болногледачи. Не е нужно да чакате за да заминете.
  • Набираме служители в 4 клона в България.

БЕЗОПАСНА РАБОТА ЗА ВАС

Поради разпространението на COVID-19, въведохме нови процедури за подбор, транспорт и работа в Германия:

Препоръчваме на всички наши клиенти и семейства да не излизат от дома, както и да помагат при пазаруването и осигуряването на хигиена. В случай на симптоми на заболяване, както клиента, така и болногледача ще получат най-добрата и бърза подкрепа от немското здравеопазване.
Всеки наш болногледач има чуждестранна здравна карта ERGO и Европейска Здравна Карта, даващи право на здравни услуги извън страната.
Вашият личен координатор е в постоянен контакт с Вас по телефона. За спешни случай можете да позвъните на алармен телефон 24/7.

Продължава ли Promedica24 да набира болногледачи за работа в Германия?

Promedica24 набира нови болногледачи! Организираме пътуването със самолет или автобус и предоставяме грижа за клиентите ни в Германия. В настоящата ситуация са въведени специални правила за транспорт и хигиена, благодарение на които осигуряваме сигурна работна среда на бъдещи и настоящи болногледачи.

Какво става ако се разболея в чужбина и се нуждая от медицинска помощ?

Всеки един от нашите болногледачи има чуждестранна застраховка ERGO и Европейска Здравноосигурителна Карта (ЕЗОК), които им дава право на здравни услуги извън страната. Ако нямате ЕЗОК, можете да си извадите напълно безплатно в Банка ДСК. Ако болногледачът се нуждае от съвет и говори добре немски език, той може да съобщи за здравословния проблем на спешния център на застрахователя ERGO, който ще определи следващите действия и ще предложи дата за медицинско посещение в Германия. Телефонният номер за денонощния спешен център на застрахователя ERGO е: 0048 58 309 11 00.

След извършен преглед, лекарят ще прецени дали трябва да се направи тест в конкретния случай, дали е обикновен грип или настинка, и ще издаде препоръки. След направен тест резултатите са готови обикновенно в рамките на 24 часа и след това се предоставят допълнителни указания от представители на Bundesministerium für Gesundheit (Министерство на здравеопазването). В зависимост от резултатите и тежестта на симптомите се препоръчва 14-дневна карантина у дома или в стационар в посоченото заведение, при условие че симптомите и ситуацията го изискват.

Линиите за помощ в Германия, на които можете да получите информация за коронавируса, са:
• 0 8000 11 77 22 – Линия за консултация относно симптоми
• 00 49 30 34 64 65 100 – Инфолиния на Министерството на Здравеопазването
• 112 – Спешна помощ

Каква е процедурата за наемане? Безопасно ли е?

Когато дойдете на среща, можете да сте сигурни, че в нашите офиси спазваме стандартите за безопасност и хигиена. Интервюто с експерта подбор на персонал се провежда в изолирана стая на разстояние 1,5 - 2 м.
Набирането може да стане и по телефона. В този случай ще получите документите по куриер и ще Ви бъде проведено първоначално обучение дистанционно.

Застраховката ми покрива ли лечение на коронавирус в Германия?

Болногледачите ни са двойно застраховни – от една страна всеки болногледач има издадена Европейска Здравна Картa, от друга страна ползва ERGO карта за допълнително здравно осигуряване по време на престоя си в Германия. По отношение на коронавирус, съгласно насоките на Световната Здравна Организация, всяка държава е длъжна да осигури както превантивна грижа (тестове, карантина), така и лечение на всички лица, за да ограничи разпространението на вируса.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА НАЕМАМЕ! ОБАДЕТЕ НИ СЕ:

*Офертата важи за владеещи немски език на високо ниво.