За фирмата
За нас

Ние от Promedica24 вече 19 години с гордост определяме стандартите в бранша, като последователно работим по реализирането и развитието на нашата мисия. Отличаваме се с опит, гъвкавост, професионализъм и огромна отзивчивост към нуждите на нашите клиенти. За нас всеки човек е изключителен, затова към всекиго подхождаме индивидуално, но с еднаква грижа.

Мисия на фирмата

Като лидер на пазара на услуги за домашни грижи в Европа, ние предлагаме професионална и достъпна алтернатива на старческите домове.

Предоставяме грижи от най-високо ниво, затова полагаме усилия да набираме най-подходящия персонал и постоянно да усъвършенстваме квалификациите му.

Нашите услуги

Предоставяме услуги за грижа за клиенти на територията на Германия, Великобритания и Полша. От тяхно име търсим и подготвяме за работа кандидати от Полша, Румъния и България, като им осигуряваме легална форма на сътрудничество и организираме пребиваването им в чужбина. За 19 години повече от  40.500 болногледачи ни гласуваха доверие и работят успешно с нас в чужбина.

Гарантираме на нашите болногледачи:

 • Високи доходи, специални бонуси
 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Медицински курсове за грижи за усъвършенстване на квалификациите
 • Езикови обучения – за начинаещи и за повишаване нивото на езика

Осигуряваме на нашите пациенти:

 • Безопасност и комфорт на живот в собствения им дом
 • Грижа на квалифициран болногледач
 • Минимум формалности и бързо организиране на грижите
 • Гарантираме удовлетвореност от сътрудничеството с нас – 94% удовлетворени клиенти!

Довериха ни се вече 31.100 клиенти.

Непрекъснато развиваме франчайзинг мрежата си. Заедно формираме пазара на услугите за грижи в Европа и постигаме успехите и целите си.

Нашите франчайзинг партньори годишно посещават хиляди клиенти. Благодарение на това ние сме близо до тях, познаваме техните потребности и можем да ги посъветваме, да подберем подходяща услуга, а също да им предоставим подкрепа по време на цялото ни сътрудничество.

Качество и сертификати

Като лидер на пазара на услуги в областта на грижите, полагаме максимално усилие предоставяните от нас услуги да бъдат на най-високо ниво.

 • Подкрепяме развитието на нашите служители
 • Непрекъснато усъвършенстваме компетенциите на нашите болногледачи
 • Към всеки клиент подхождаме индивидуално

Всяка година при нас се провеждат успешно многобройни вътрешни и външни одити, организирани от сертифициращите организации.

Приоритетни за нас са качеството и непрекъснатата работа за усъвършенстване на компетенциите на нашите служители, което ни гарантира много добра вътрешна организация и възможност да предоставяме услуги на най-високо ниво.

Ние сме дългогодишен член на:

Нашите сертификати:

 • Сертификат за вписване на субекта в регистъра на агенциите за заетост свидетелства за това, че водената от нас дейност е легална.
 • Сертификат за качество ISO 9001:2015 е свидетелство за високото качество на прилаганите в организацията процедури в областта на набора на кандидати за работа като болногледачи на възрастни хора и предлаганите в тази област услуги. ISO 9001:2008 акцентира върху разбирането и удовлетворяването на нуждите на клиента в дадената организация.
 • Сертификат QSBB TÜV Rheinland е потвърждение на качеството на услугите, реализирани от Promedica24 в областта на грижите за несамостоятелни хора. Той се признава също в контекста на подбор на персонал и обученията за болногледачи за реализираните договори.
 • Сертификатът за екологично осъзнат предприемач ни бе признат за нашата ангажираност в областта на защитата на околната среда и за активната ни подкрепа за екологични мероприятия. Този сертификат е отличие за фирми, които се ангажират за защита на околната среда. В Promedica24 ние се чувстваме отговорни за околната среда!
 • Сертификатът „Фирма, достойна за препоръчване”, признат от Бюрото за икономическа промоция и сертификация в Познан, съгласуван с Познанското висше бизнес училище и Великополския съюз на работодателите LEWIATAN.Кандидатствай за работа

Свържете се с нас и ние ще намерим работа за Вас и ще Ви подготвим за нея
Наясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа + виж още