Мнения на болногледачи
Йоанна Петрова
Йоанна Петрова 32,

Йоанна Петрова

Благодарение на завършването на курса по немски език, организиран от фирма Промедика24 заминах да работя като болногледачка в чужбина. Много съм доволна от организациятана пътуването и подготовката преди заминаването. Транспортните разходи са за сметка на фирмата, предлагат и медицинска застраховка в Германия. Препоръчвам на всеки, който иска да работи легално в Германия, да избере фирма Промедика24.
Катя Стоянова
Катя Стоянова 48,

Катя Стоянова

Много съм доволна от сътрудничеството с Промедика24. Много добре организирано пътуване за Германия и връщане до България. Фирмата постоянно поддържа връзка с мен на територията на Германия. Хората, работещи в Промедика са много отзивчиви и полезни във всеки един случай.
Ивелина Георгиева
Ивелина Георгиева 49,

Ивелина Георгиева

Работя във фирма Промедика24 от около пет години. Доволна съм от сътрудничесвото с тази фирма. Персоналът се грижи за повишаването на квалификациите на своите сътрудници. Завърших курс, организиран от моята фирма, с цел повишаване на моите компетенции. До този момент вече трети път съм била при пациента, при когото сe чувствам като „дъщеря“. Много съм доволна и лично препоръчвам фирма Промедика24 и на другите жени.
Янка Тодорова
Янка Тодорова 56,

Янка Тодорова

Много съм доволна от досегашно сътрудничество с фирма. Пътувайки с фирмата Промедика24 няма нужда да се грижа за нищо, например хранене, застраховки, жилище и най-важно – пътуването. Винаги мога да разчитам на моя координатор. Най-важно за мен е, че не трябва да търся временна работа. В Промедика24 имам гарантирана постоянна работа.
Ваня Петрова
Ваня Петрова 31,

Ваня Петрова

По мое мнение това е работа, даваща голямо удовлетворение. Когато помагаш на друг човек, понякога и усмивката и благодарността му са награда за добре свършената работа. Полезно е да се упражняват езиковите умения, понеже това помага и в контактите с хората, за които се грижим, както и с техните семейства. Препоръчам сътрудничеството с Промедика24, доволна съм. По време на пребиването в Германия трябваше да отида до доктора. Благодарение на медицинската застраховка, която е гарантирана от Промедика24 и помощта oт страна на семейството и координатора в Германия, беше възможно да се организира прегледа бързо и без проблеми.  
Йорданка Иванова
Йорданка Иванова 52,

Йорданка Иванова

Аз работя като постоянна болногледачка, винаги се връщам при същата фамилия и получих много добри референции от жената, за която се грижа. Организацията на пътуването до Германия е много добра, никога не съм имала проблеми с пристигането до семейството.
 
Таня Атанасова
Таня Атанасова 56,

Таня Атанасова – филиал Варна, България

Добър контакт с координатора в Германия, получаване на информация, помощ, което е естествено особено при първото пътуване, както беше в моя случай. Пациентът беше много взискателен, но благодарение на посредничеството от страна на персонала на Промедика24, беше възможно да вляза в разбирателство със семейството. С нетърпение очаквам следващото заминаване.
Катажъна Дуткиевич
Катажъна Дуткиевич 38,

Катажъна Дуткиевич

След първото пътуване с Промедика24 мога да кажа, че имам добро мнение за фирмата. Преди заминаването се проведе обучение относно естеството на работа и пребиваването ни в Германия. Пътуването беше добре организирано. Работата не е лека, но имам добри отношения с хората, за които се грижа. Възнаграждението се превежда без закъснение. Бих препоръчала Промедика24 и на хора, които искат да започнат работа, както и на фамилии търсещи болногледачки.  
Ева Пердьон
Ева Пердьон 43,

Ева Пердьон

От година и половина работя за Промедика24, понеже по време на пътуванията се чувствувам безопасно и сигурно. Cъщecтвувa постоянна връзка с полския координатор. Мога да се обърна към координатора винаги, когато имам проблем. Организират се езикови курсове и интеграционни срещи.
Ева Мицкиевич
Ева Мицкиевич 52,

Ева Мицкиевич

От по-малко от 2 години работя във фирмата Промедика24 и имам намерение да продължа, понеже получавам помощ относно организациятa на пътуването, застаховкитe и други подобни. Ако се появяват проблеми на работното място, винаги мога да разчитам на подкрепа от страна на служителите във фирмата. Приятно съм изненадана и от инфорационните срещи и обучения, организирани от фирматa.
Барбара Коциела
Барбара Коциела 51,

Барбара Коциела

Аз работя съвместно с фирма Промедика24 едва от 4 месеца. Много съм доволна от това сътрудничество. Аз не съм имала никакви проблеми, така да се каже с процедурите по наемане или организицията на пътуването. Преди заминаването имаше среща, на която ни подготвиха за престоя ни в Германия и естеството на работа. Ако се появи някакъв проблем може винаги да се позвъни на фирмата и да се разговаря. Винаги оказват помощ и съдействие при нужда.
Халина Мешко
Халина Мешко 57,

Халина Мешко

Аз съм много доволна от сътрудничеството с фирма Промедика24. Имам пълната подкрепа и съдействие от служителите по време на престоя ми в Германия, както и в Полша. Възнагражденията се изплащат на време, условията във фирмата отговарят на моите очаквания. Желая всичко най-хубаво!
Данута
Данута 59,

Данута – филиал Варшава, Полша

Сред множеството фирми избрах именно Promedica24. Тук никой не ми каза, че съм прекалено стара. Напротив, моята възраст е подходяща. Отново се чувствам стойностен човек. Тази работа ми дава чувство за сигурност и удовлетвореност.
Халина
Халина 58,

Халина – филиал Вроцлав, Полша

Нямам организационни умения. Не умея да определям условията за работа, цените, какви изгоди може да има и какви задължения. Затова поверих всичко това на фирма Promedica24. Получавам договор с определени условия, дата на пътуване, транспортно средство, билет, дата на връщане, а също зная, че във всеки момент мога да получа съвет или помощ.
Гражина
Гражина 57,

Гражина – филиал Шчечин, Полша

Спомням си, че заминаването ми за първия ми договор беше свързано със страх и същевременно с надежда. Но успях! Благодаря ти, Promedica, за шанса, че на моята възраст мога да бъда потребна, ценена за работата ми. Сега, когато пътувам за работа и виждам в буса неуверени колежки, които се притесняват преди първия си договор, с чиста съвест мога да ги успокоя.
Беата
Беата 56,

Беата – филиал Гданск, Полша

Прегледах офертите за работа и избрах Promedica24. Обадих се и това бе сполучливо решение. Сега имам работа, изгодно възнаграждение и много възможности за професионално развитие. Същевременно опознавам нови места, обичаи, култура и хора.
Данута
Данута 55,

Данута – филиал Познан, Полша

Избрах Promedica24. Фирмата е сигурна, с голям опит. Обадих се и опитах силите си. Минах интервюто и ме взеха на работа. Все още мога да работя. Не си седя вкъщи, полезна съм на други хора. И освен това изкарвам пари, каквито в страната няма да получа.Кандидатствай за работа

Свържете се с нас и ние ще намерим работа за Вас и ще Ви подготвим за нея
Наясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа + виж още