1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. 5 мита за работата като болногледач в чужбина

5 мита за работата като болногледач в чужбина

06-08-2018 Съвети за болногледачи
 

Време е да развенчаем някои от най-широко разпространените митове за работата като болногледач в чужбина.

5 мита за болногледачеството в чужбина

Със сигурност сте чували някои от долу изброените митове за работата като болногледача в чужбина. Нека да ги разобличим, за да не подлъгват повече онези, които се интересуват от една по-добра възможност за сигурна и доходна работа.

1. Ако работиш като болногледач в чужбина, ти си роб!

Това твърдение е толкова пресилено, че звучи абсурдно. Работата като болногледач включва специфични грижи за пациента в зависимост от неговото състояние. В замяна на това, вие получавате добро месечно възнаграждение, настаняване в дома на пациента и храна.

2. Ако си болногледач в чужбина, не можеш да виждаш семейството си.

Работните позиции са за определен период, след което имате възможност да се върнете при семейството си. Тази гъвкавост на професията е един от големите плюсове, освен доброто редовно заплащане.

3. Ще се превърнеш в прислужник.

Функцията на болногледача в чужбина е да подпомага ежедневните дейности на пациента, включително и разходки навън, пазаруване, домашна дейност и други, ако са приложими. Всичко обаче е строго индивидуално. Домакинската работа, която ще трябва да се върши, обикновено е свързана с поддържане на реда, пазаруване и готвене.

4. За да си болногледач, не е нужно да владееш езика

И това не е така. Колкото по-добре владеете езика, толкова по-ефективно ще общувате с пациента. Защото вашият ангажимент е свързан не само с физически грижи за него, но и за неговото настроение. А и за вас ще е по-приятно, ако успявате да общувате за повече неща.

5. За да гледаш болни и стари хора, не се изисква опит

Работата като болногледач в чужбина е отговорна и високо ценена длъжност с добър статус и сигурно заплащане. По тази причина е необходимо да имате предишен опит в грижите, както и някои лични качества, без които няма как да практикувате. Вижте кои са те и дали отговаряте на профила на длъжността тук.

Грижата за друго човешко същество е отговорно и сериозно нещо и не трябва да се омаловажава по никакъв начин.

Надяваме се, че сме успели да разобличам някои от най-често срещаните митове, свързани с работата като болногледач в чужбина. Защото всеки заслужава уважение за усилията, които полага!

 

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Кемптен

Дата на заминаване: 2022-01-11

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Кемптен, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Хановер

Дата на заминаване: 2022-01-10

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Хановер, Германия

Езикови познания: средни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Есен

Дата на заминаване: 2022-01-07

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Есен, Германия

Езикови познания: средни

детайли