1. Работа в Германия за болногледачи >
 2. Актуални новини >
 3. 5 ползи от работата като социален асистент в чужбина

5 ползи от работата като социален асистент в чужбина

04-04-2018 Съвети за болногледачи
 

Работата като социален асистент в чужбина е отговорна и изисква качества и умения, които се изграждат с времето. Ако се колебаете дали да опитате в тази сфера, предвид това, че имате опит в гледането на болни хора, владеете чуждия език на добро ниво, ето ви 5 причини да изберете работа като социален асистент в чужбина:

1. Добро заплащане и финансова обезпеченост

blog promedika_01

Заплащането в останалите европейски страни не е като в България. Осигурената работа и труда означават усилия от страна на работещия, а те се заплащат добре, за да може той да си позволи всичко необходимо, докато пребивава в страната. Повечето предложения за работа са с фиксирана заплата, а след изтичането на срока, ако сте се справили добре, възможно е да получите и стимулиращ финансов бонус. Обикновено, заплащането се получава редовно, за да може да разполагате с парите и да си осигурите спокойствие и сигурност.

2. Периодична ангажираност

Повечето работни предложения за помощ на възрастни и/или болни хора, са за определен период. Като след това, отново може да кандидатствате. Ако сте работили усърдно и са ви харесали, имате добър шанс да продължите. Тази периодична ангажираност ви позволява да не пропускате важни моменти с вашето семейство в България, без да се налага да се притеснявате за финанси. По този начин можеше да планирате своята работа, а след това да се върнете в България.

3. Добри и сигурни условия на труд

Отивайки да работите като социален асистент в чужбина, Промедика 24 ви гарантира, че вашата работа е подсигурена и няма от какво да се притеснявате. Като професионалисти с дългогодишен опит и индивидуален подход, ние осигуряваме легална и сигурна работа като социален асистент в чужбина. Винаги сме на ваше разположение, ако възникнат въпроси, и с радост ще ги решим заедно.

4. Уважение и подкрепа

blog promedika_02

Работата като социален асистент в чужбина е уважавана и добре приета от местните. Ще се радвате да подкрепа при необходимост. Хората, за които ще работите, са отзивчиви и разбрани. Това е доказано във времето благодарение на дългогодишното ни сътрудничество.

5. Предварително уговаряне на условията, легална работа с договор

Условията на труд се уговарят предварително, още преди вашето заминаване. Ние, от Промедика24, се грижим за това вие да сте доволни от работата, осигуряваме транспорта до вашето работното място и сме на разположение за всичко необходимо, което ви притеснява. Ако не се чувствате уверени в знанията си по езика, с радост ще ви съдействаме да ги опресните. Важно е да се чувствате сигурни и доволни от работата си, за да бъдете полезни.

 

Като социален асистент в чужбина от вас ще се очаква:

 • да се грижите за здравето и хигиената на пациента
 • да поддържате доброто му настроение: разходки, игри, разговори (ако е необходимо)
 • да помагате в домашните задължения – почистване, пазаруване и др. (ако е необходимо)
 • да се грижите за неговата мобилност, ако има нужда
 • да бъдете добри и отзивчиви за всичко останало

Да се грижиш и да помагаш на други като социален асистент е достойна и отговорна работа, която ще ви даде възможност да сте финансово стабилни и сигурни!

 

Работете като болногледач в Германия!

 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Високи доходи и индивидуални бонуси
 • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
 • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
 • 24/7 контакт с Promedica24
 • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли