1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. Адаптиране на болногледача при внезапна смяна на пациента

Адаптиране на болногледача при внезапна смяна на пациента

18-04-2021
 

В работата на професионалния болногледач има ситуации, които винаги трябва да се взимат предвид. Такава е внезапната, неочаквана смяна на пациента. Чисто психологически, за асистента може да окаже трудно да свикне с мисълта, че същият човек вече е починал или че ще бъде ненадейно сменен.

Причините за смяна на пациента могат да бъдат различни, освен смърт. Понякога се случва така, че пациентът променя отношението си към болногледача или семейството му не го харесва. Каквито и да са факторите, предизвикали промяната, вие като болногледач няма как да им повлияете. Единственото решение е да приемете това и да се продължите напред. 

 

Какво ще направим ние от Promedica24 за вас?

Когато се наложи смяна на пациента, ние ще ви помогнем с оферта, която ще ви бъде предоставена в рамките на 1-2 дни. Също така, можем да предложим и оферта за друг болногледач в случаите, когато има наложителна смяна на текущия адрес.

При приемане на офертата от страна на болногледача,  организираме и извършваме преместването. Не е задължително да се съгласявате с новата оферта веднага, ако нещо в новото място ви обезпокои. Ако прецените, че дадената оферта не е подходяща за вас, ние ще ви потърсим друга. Транспортирането до новия пациент с малък частен бус на Promedica24 също е наша грижа, при строго спазване на всички мерки за безопасност.

Изключително редки са случаите, в които не успяваме да намерим нова оферта, но дори и тогава няма да ви оставим в беда и ще организираме прибирането ви в България. Във всички изброени по-горе случаи болногледачите на Promedica24 не заплащат транспортни разходи.

Не забравяйте, че имате свой личен координатор, отговарящ за намиране на нова оферта, организиране и изпълняване на всички формалности. При спешна ситуация, възникнала в извънработно време, всеки болногледач може да се обади на алармения ни телефон, който е на денонощно разположение.

 

Как да се адаптирате по-бързо към промяната?

Приемете факта, че в живота на болногледача се случват внезапни промени и макар да изглеждат нежелани, те представляват предизвикателство, което ви доизгражда в професията. Нищо не е изгубено за вас и на новите неща трябва да гледате позитивно.

Не възприемайте ситуацията като предателство спрямо вас, тъй като в работата на болногледача е залегнал субективизмът, а той се изменя така, както и житейските позиции на пациенти и техните близки. Комуникацията с добър тон, без притеснение, ще ви сближи с новия пациент, който може да ви оцени още по-високо и да ви даде отлична препоръка за бъдеще. 

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Регенсбург

Дата на заминаване: 2021-07-27

Продължителност на престоя: 6 седмици

Локализация: Регенсбург, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Карлсруе

Дата на заминаване: 2021-07-26

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Карлсруе, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Хале

Дата на заминаване: 2021-07-23

Продължителност на престоя: 6 седмици

Локализация: Хале, Германия

Езикови познания: средни

детайли