1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. Дали работата в чужбина е за мен?

Дали работата в чужбина е за мен?

05-01-2019
 

Настанете се удобно на стола, защото в следващите редове ще ви споделим за една нова възможност, която досега може и да не сте обмисляли. Работата в чужбина за определен период от време. Да, точно така – възможно е на този етап работният пазар в България да не отговаря на вашите основни изисквания за реализация или заплащане.

Работата в друга държава е идеален начин да подобрите съществуващите си езикови, комуникационни и адаптивни умения или да научите нови, което да ви направи по-привлекателни за работодателите в България за в бъдеще, както и да бъдете полезно допълнение към Вашата автобиография. Също така, работата извън родината ще ви помогне да се развиете като по-независима и самостоятелна личност, ще ви помогне да бъдете по-решителни и инициативни.

Някои от основните качества, които е добре да притежавате, за да се адаптирате по-бързо към живота извън България, са описани в следващите редове.

На първо място трябва да имате подходящ предишен опит, който да съответства на работната позиция в чужбина, за която кандидатствате. Например, ако решите да подадете документи за позиция „болногледач“ – предимство би било да имате предишен опит в грижите на болни или възрастни хора.

Обърнете внимание, че за повечето работни места е задължително да имате поне минимално ниво на владеене на чужд език. В Германия, например, голяма част от местното население говори прилично английски, въпреки това е нужно да имате добро ниво на немски език, за да се социализирате по-добре в новата среда и да се чувствате по-спокойни и щастливи. Представете си да работите като болногледач в Германия и да живеете в дома на някой, с който не можете да разговаряте свободно. Това би накарало и двете страни да изпитват известно неудобство и чувство на дискомфорт.

Относно личностите качества, всеки работодател има различни изисквания. Въпреки това, добрите комуникативни умения и хъс за работа са качества, които са силно ценени без значение от работната позиция.

Ако чувствате, че притежавате нужните качества, споменати в статията и изпитвате нужда от сериозна промяна в живота си – не се колебайте и се свържете с нас, за да обсъдим подходящи и доходоносни работни оферти като болногледач в Германия.

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Кемптен

Дата на заминаване: 2022-01-11

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Кемптен, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Хановер

Дата на заминаване: 2022-01-10

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Хановер, Германия

Езикови познания: средни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Есен

Дата на заминаване: 2022-01-07

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Есен, Германия

Езикови познания: средни

детайли