1. Работа в Германия за болногледачи >
 2. Актуални новини >
 3. Как да бъдете успешни болногледачи в Германия?

Как да бъдете успешни болногледачи в Германия?

28-07-2019
 

Искате ли да промените местоработата си? Желаете ли да започнете отначало на ново място, а защо не и в нова страна?

В случай че отговорите са положителни, бихте могли да помислите за възможността да бъдете болногледач в Германия. Може би отначало този вариант ще ви се стори невъзможен или ще се притесните дали сте достатъчно добри, за да поемете отговорността да се грижите за живота на възрастен човек, който е от друга страна и има различно светоусещане, но като се замислите по-обстойно за всички приоритети и дивиденти, които ще получите, както и социалният опит, който ще придобиете, определено това начинание си заслужава.

Бъдете смели. Не се притеснявайте от поемането на рискове и пребиваването ви в чужда държава.

Германия е член на ЕС и е по-икономически развита и успешна. В тази западноевропейска страна ще усетите специфичната култура, характерна за централната част на континента. Не се отказвайте! Приемете живота в Германия – със сигурност ще ви хареса. Немската прецизност и точност са едни от емблематичните качества, с които германците се славят по цял свят. А защо да не ги опознаете лично? Може би немският стил на поведение ще ви допадне?

Бъдете комуникативни. Не се тревожете, ако не знаете добре немски език.

Действайте по метода проба-грешка. Никой не се е родил научен и съвършени хора няма. За да се научите да говорите немски добре, е необходимо да комуникирате редовно на този език. Важното е да не се притеснявате да изразявате на глас своите мисли на немски език. Опитвайте се – дори изречението да е грешно структурирано, как ще разберете, че грешите, ако не го изразите на глас? Не се чувствайте обидени, ако някой ви поправи и ви каже как да се изразявате правилно. За да успее, човек минава и през такива моменти, но после ще говорите немски идеално, а всеки език е безценен и отваря безброй врати по света.

Създайте приятна атмосфера в дома на възрастния човек, за когото ще се грижите.

Опитайте се да се сприятелите и да научите колкото се може повече за него. Стопете ледовете, създайте емоционална връзка. Ако възрастният човек ви приема радушно, това ще облекчи работата ви и тя ще минава по-бързо и гладко. Разбирателството е важен момент в работния процес.

Опитайте се да бъдете бъдете:

 • Жизнерадостни
 • Великодушни
 • Прецизни

Ако сте стриктни в работата си и изпълнявате отлично задълженията си, ще добиете вяра в собствените си сили. Социалният опит, който ще добиете в Германия и комуникацията с хора на чужд език са безценно богатство. 

Приемете предизвикателството да бъдете болногледачи в Германия. Бъдете смели, опознайте нова страна и култура. Ние ви гарантираме, че ще придобиете спомени и ценен социален опит, който ще ви обогати.

 

Работете като болногледач в Германия!

 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Високи доходи и индивидуални бонуси
 • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
 • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
 • 24/7 контакт с Promedica24
 • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Наясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за Дружеството да разгледа кандидатурата ми за работа. Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg, както и че оттеглянето на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото си на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg, както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисия за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ № 2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Падерборн

Дата на заминаване: 2020-01-28

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Падерборн, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Бремен

Дата на заминаване: 2020-01-27

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Бремен, Германия

Езикови познания: средни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Бохум

Дата на заминаване: 2020-01-24

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Бохум, Германия

Езикови познания: не

детайли