1. Работа в Германия за болногледачи >
 2. Актуални новини >
 3. Полезно при избора на фирми за болногледачи в Германия

Полезно при избора на фирми за болногледачи в Германия

29-05-2018 Съвети при търсене на работа
 

Стандартът на живот, добрите възможности за легална работа, добро и редовно заплащане и други са само част от причините много хора да си търсят работа като болногледачи в Германия.

За да сте сигурни, че няма да ви измамят, важно е да се доверите на фирми за болногледачи в Германия, които са квалифицирани и надеждни. Как да ги разпознаем, за да си гарантираме спокойствие и сигурна работа още преди заминаването ни?

Важно е да кажем, че повечето обяви за работа са от фирми за болногледачи в Германия. Може да разпознаете фалшивите фирми по това, че дават минимална информация или нямат никакви изисквания към вас за дадената длъжност. Дори за работата като болногледач си има изисквания, които няма как да заобиколите. Най-често сред тях са владеене на немски език, макар и на базово ниво, предишен опит с гледане на хора е голямо предимство и др.

granny

Как да разпознаем онези фирми за болногледачи в Германия, които няма да ни измамят

 • Съмнителни условия

В интернет съществуват доста обяви за работа от фирми за болногледачи в Германия. Голяма част от тях съдържат подвеждаща информация, или неточна. Например, искат бързо да има преведете сума, за да си гарантирате възможност за работа. Или искат да ви изпратят бързо-бързо, без да имате уговорени условия на труд, договор и др.

В такъв случай внимателно проучете фирмата за болногледачи. Проверете дали въобще има опит в намирането на работа, има ли я в официалния списък на агенциите и др.

Не се доверявайте на сляпо, защото може да останете и без работа, и без пари.

 • Предлагат работа само за хора от даден град

Ако попаднете на обява, в която пише, че дадена фирма за болногледачи в Германия може да ви осигури работа само ако сте от дадено населено място, бъдете сигурни, че нещо не е както трябва. Търсете фирми, които дават възможност на всеки – например Промедика. Без значение в кой град живеете, обадете се сега и разберете кои са най-актуалните обяви за работа като болногледачи с Промедика24.

 • Следете отзивите за фирми за болногледачи в Германия

Мнения на хора, ползвали дадена услуга, коментари, опит – всичко това е от полза за вас. Не го отхвърляйте с лека ръка, а се вгледайте внимателно. Четете между редовете. Научете детайли, разпитайте, дори се свържете с хора, които са били там, ако е необходимо. Проучете всичко, за да сте спокойни и сигурни, че няма да ви измамят с фалшива обява.

 • Съпоставка

Когато избирате своята работа като болногледач в Германия, направете си проучване какво предлагат отделните фирми. Съпоставете и изберете най-доброто за вас. Например, ако едната фирма ви  осигурява безплатен курс по езика, финансова стабилност под формата на бонус за добре свършената работа и други, то тя е за предпочитане пред онази, която не ви предлага нищо. Направете разумен избор.

 • Искат ви пари за намирането на работа

Ако дадена фирма за болногледачи в Германия ви иска пари, за да ви осигури работа, значи че най-вероятно обявата е измамна. Не се доверявайте на подобни предложения, изисквайте да имате договор и условия, преди да решите каквото и да е, свързано с вашето заминаване.

Преди да решите с коя фирма за болногледачи в Германия ще заминете, информирайте се максимално добре за профила на фирмата. Доверявайте се само на фирми, които предоставят услуги на високо ниво и които ще ви съдействат през целия процес.

 

Работете като болногледач в Германия!

 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Високи доходи и индивидуални бонуси
 • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
 • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
 • 24/7 контакт с Promedica24
 • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли