1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. Предизвикателствата на работата като социален асистент в чужбина

Предизвикателствата на работата като социален асистент в чужбина

04-07-2018 Съвети за болногледачи
 

Поздравления! Вие сте решили да работите като социален асистент в чужбина и сте готови за предизвикателствата, които ви очакват. Новата среда, ежедневните задължения, чуждия език, адаптацията – това са само част от нещата, с които ще се сблъскате. Горе главата! Ние от Промедика 24, сме се погрижили за част от тях. Искаме за вас най-доброто, защото когато нашите клиенти са доволни, и ние сме удовлетворени от работата си. Работата, която ви предлагаме, е гарантирана и легална. Ще сте наясно още преди заминаването си къде отивате, за какъв период от време. Ще знаете какво е заплащането, какви са задълженията ви и пр.

Освен това, сме осигурили езикови курсове за тези от вас, които не са толкова уверени в себе си.

Даваме възможност и за повишаване на квалификацията ви с подходящи курсове. Защото за нас е важно нашите болногледачи да бъдат най-добрите и най-удовлетворените от своята работа. Преди заминаването си в чужбина, вие ще сте напълно подготвени за това, което ви предстои.

Няма време за съмнение – Обадете ни се. Очакваме ви!

Какво включва работата като социален асистент?

Да се върнем на работата като социален асистент в чужбина. Може би сте любопитни да узнаете повече подробности.  Ежедневните ви дейности са свързани с грижи за възрастен или болен пациент, като от вас се изисква да му помагате, защото не е в състояние да се обслужва сам. Освен физическите грижи, от вас се очаква да се погрижите и за доброто психическо здраве на пациента. Как? С ежедневни разговори, поддържане на приятелска среда, разходки навън (ако е възможно и състоянието му позволява), гледане на телевизия заедно, участване в различни игри и други. Вашите задължения включват и основна домакинска работа, свързана с реда в дома: подреждане, чистене, готвене, боклук и др.

В замяна на вашата отдаденост вие получавате сигурна и легална работа в чужбина с точно определен срок на пребиваване без такси за намирането ѝ, чудесно навременно заплащане, настаняване и хранене в дома на пациента, възможност да упражните чуждия език в реална среда, както и да придобиете ценен опит, които ще ви е от полза за в бъдеще.

Очакваме ви!

 

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли