1. Работа в Германия за болногледачи >
 2. Актуални новини >
 3. Реших, че Promedica24 е моят работодател, а сега какво?

Реших, че Promedica24 е моят работодател, а сега какво?

15-01-2019 Съвети при търсене на работа
 

Към днешна дата на българския пазар има доста фирми, които се занимават с подбор на болногледачи за работа в Германия. Всяка една работи по свои изградени стандарти, свързани както с процеса на подбор на кадрите, така и с организирането на самото заминаване в Германия.

Ако четете тази статия, най-вероятно обмисляте заминаване за Германия и сте решили, че Promedica24 е вашият работодател. Тук ще ви разкажем за етапите, по които става кандидатстването и подбора при нас.

Грижа за болни хора в Германия

Етапите, през които кандидат-болногледачите минават при нас са общо 4 на брой:
1) Кандидатстване по телефон или чрез онлайн формуляра на официалния ни сайт. Основните изисквания към кандидатите са поне базисно владеене на немски език, активна шофьорска книжка, опит в гледането на болни/възрастни хора (дори и ако са от семейството), отзивчивост към нуждите и проблемите на другите.

2) След началната регистрация, очаквайте обаждане, по време на което ще ви разясним правилата и възможностите за наемане на работа като болногледач в Германия. Целта на този телефонен разговор е да се запознаем с автобиографията на всеки кандидат – опит, ниво на владеене на немски, квалификации и образование.

3) Ако и двете страни сме щастливи от интервюто – ще ви поканим на 3-часово интервю в определен час и дата, завършващо с подписване на договор.

В случай, че сте стигнали до този етап, не забравяйте да носите със себе си следния набор от документи:

 • лична карта
 • свидетелство за съдимост
 • медицинско свидетелство
 • трудова книжка
 • номер на банковата сметка
 • референции и удостоверения за завършени курсове(ако има такива)
 • диплома

4) Четвъртият етап е свързан със самото заминаване за Германия (тук влиза и подбора на позиция, подходяща за вашето настоящо владеене на немски език).

Редно е да споменем, че Promedica24 осигурява курсове по немски език за всички кандидати напълно безплатно.

Преди датата на заминаване ще получите от нас необходимите документи и билет за пътуването, което се организира и заплаща от нашата фирма.

Доверете се на дългогодишния опит и професионално отношение на Promedica24 – пионер в набирането на болногледачи в Германия.

 

 

Работете като болногледач в Германия!

 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Високи доходи и индивидуални бонуси
 • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
 • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
 • 24/7 контакт с Promedica24
 • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Кемптен

Дата на заминаване: 2022-01-11

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Кемптен, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Хановер

Дата на заминаване: 2022-01-10

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Хановер, Германия

Езикови познания: средни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Есен

Дата на заминаване: 2022-01-07

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Есен, Германия

Езикови познания: средни

детайли