1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. Работа в Германия без език – възможно ли е?

Работа в Германия без език - възможно ли е?

28-06-2018 Съвети при търсене на работа
 

Все повече фирми за намиране на работа в чужбина предлагат обяви, в които Ви убеждават, че лесно може да си намерите работа в Германия без език. Достатъчно е да им платите и те ще осигурят всичко, свързано с процеса по наемането на работа. Само че, има една малка уловка.

За да работиш в чужда страна, особено в Германия, е нужно да владееш поне малко немски език. Защо? Заради собствените си нужди, за да можеш да попиташ, да те упътят, за да имаш самочувствие, че можеш да идеш до магазина, да прочетеш табелите, да гледаш телевизия и най-вече – да общуваш с хората. Колкото и да са либерални, все пак е важно да можете поне малко да говорите.

Накратко: не се доверявайте на фирми, които ви обещават работа в Германия без език. За всяка дейност, не само в Германия, а и по света, е необходимо да владеете местния език на базово ниво. В противен случай и самите вие няма да се чувствате добре. Спестете си неудобствата от подобни преживявания и се заловете за работа. Защото сте на крачка от успеха. Нужно е малко усилие.

German_course_Free_Pen

Какво се случва, ако много искате да отиде да работите в Германия, но не владеете езика?

За да се чувствате спокойни на работното си място, необходимо е базисно ниво по немски език. Ние от Промедика 24 се грижим за нашите клиенти и им осигуряваме безплатни курсове по немски език. Защото искаме да се чувствате уверени и щастливи, докато работите. След като усъвършенствате своя немски език, вие си гарантирате сигурна и легална работа в Германия с наше съдействие. За работата като болногледач е важно да имате поне минимални познания по езика, както и опит в грижите (може към близък, дете и друг опит).

Запомнете: няма работа в Германия без език. Има легална работа в Германия с базови познания по езика, които с времето да усъвършенствате, за да придобиете повече увереност, по-добро заплащане с времето и ценен опит.

Обадете ни се и се информирайте кога е най-скорошният курс по немски език във вашия град. Очакваме ви! Защото, за да успеете, е нужно да направите поне първата крачка!

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли