1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. Какво не знаем за работата като социален асистент в Германия?

Какво не знаем за работата като социален асистент в Германия?

22-10-2018
 

Да работиш като социален асистент в Германия е ежедневно предизвикателство. Вярваме, че грижите за болните  изцяло поглъщат ежедневието на болногледача, но това не е задължително. В зависимост от състоянието на болния, са възможни ежедневни разходки, разговори и занимания, които хем са част от работния ви ангажимент, хем са разнообразие и приятен начин за прекарване на времето.

Germany work

Разходки в парка, разговори за упражняване на езика, игри и други домашни занимания са част от ежедневните ангажименти на социалния асистент в Германия, за които почти не си даваме сметка. Защо? Защото в обществото ни битуват мнения, че работата като социален асистент в Германия е нещо съвсем различно. Нека видим кои са най-разпространените заблуди, за да не им вярваме сляпо следващия път, когато си търсим добре платена работа.


Работата като социален асистент в Германия – най-разпространените заблуди

Сред най-често разпространените заблуди по отношение на работата като социален асистент в Германия е това, че трябва задължително да сте професионалист, за да кандидатствате. Ако имате опит в грижите за възрастни или деца, ако притежавате качества като отговорност и съпричастност, то вие сте подходящ кандидат за работа като социален асистент в Германия.

Много хора смятат, че че нямат шанс за подобна работа, защото не владеят добре немски език. Това също е един от често коментираните митове. Ние от Промедика осигуряваме възможност за всеки, който има желание да работи като болногледач в Германия.  Безплатните курсове по немски са част от начините ни да стимулираме хората, които не се чувстват уверени и се нуждаят от побутване, за да направят първата си крачка към финансова сигурност и редица възможности.

Друг мит, който съществува в обществото е, че само в големите градове в Германия може да работите като болногледач, а животът там е скъп. Вярно е, че разходите в по-гъсто населените места са по-високи, но работа като социален асистент в Германия има навсякъде – за справка проверете тук актуалните ни предложения.

Може би и вие сте били убеждавани, че за да си намерите работа като социален асистент в Германия първо трябва да си заплатите за услугата на съответната агенция. Това не е вярно и затова внимавайте, когато избирате на кого да се доверите.

 

Помнете, че ако имате желание – винаги има начин да постигнете онова, което искате! Затова, не се доверявайте лесно на всичко, което чуете. Вярвайте в себе си!

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли