1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. 3 важни неща при търсенето на легална работа в чужбина

3 важни неща при търсенето на легална работа в чужбина

22-10-2018
 

Изборът на легална работа в чужбина често в свързан с вземане на рискови решение. За да се предпазите от такива, съветваме ви да обмислите добре от всички страни предложението, което ви се отправя. За да не сбъркате в своя избор, ръководете се от тези 3 неща при търсенето на легална работа в чужбина.

Работа в чужбина

3 неща, на които да обърнете внимание при търсенето на легална работа в чужбина

1. Доверявайте се само на проверени фирми

Внимавайте на кого се доверявате. Не вярвайте сляпо на всичко, което чуете или прочетете за дадена фирма, която уж предлага легална работа в чужбина. Съвет: ако в обявата или предложението липсва основна информация като например какво точно ще работите, как ще се придвижите до мястото на работа, ще има ли настаняване, ще ви се полагат ли осигуровки, ще имате ли договор и така нататък – значи нещо не е редовно.

2. Задавайте въпроси

Не казваме да сте мнителни към всеки, но подхождайте с леко недоверие. Като задавате въпроси, ще разберете повече за работодателя и ще имате възможност да си извадите заключение дали предлага легална работа в чужбина или просто се опитва да се възползва от вас.

3. Не вярвайте, че без език може да си намерите добра работа

Чуждият език е ключът към вашия успех за намирането на легална работа в чужбина. Без него е почти невъзможно, защото ще ви е трудно да общувате дори на най-елементарно ниво. В този ред на мисли, не се доверявайте на обяви или предложения за легална работа, ако ви твърдят, че владеенето на чуждия език не е от значение. За ваш комфорт и спокойствие най-добре поучете езика преди да заминете.

Преди всичко, бъдете нащрек с фирми, които предлагат легална работа в чужбина, но ви искат заплащане, за да ви осигурят необходимите документи и разрешителни. Доверявайте се само на проверени и доказани специалисти в намирането на работа в чужбина.

Ние от Промедика ще се погрижим за това да откриете подходящата за вас работа в сферата на грижите. Доверете ни се – за нас е важен вашият успех!

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Наясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за Дружеството да разгледа кандидатурата ми за работа. Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg, както и че оттеглянето на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото си на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg, както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисия за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ № 2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Тюбинген

Дата на заминаване: 2019-11-05

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Тюбинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Байройт

Дата на заминаване: 2019-11-04

Продължителност на престоя: 6 седмици

Локализация: Байройт, Германия

Езикови познания: средни

детайли

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Кемптен

Дата на заминаване: 2019-11-01

Продължителност на престоя: 6 седмици

Локализация: Кемптен, Германия

Езикови познания: основни

детайли