1. Работа в Германия за болногледачи >
  2. Актуални новини >
  3. В помощ на болногледача – полезни съвети преди заминаване

В помощ на болногледача – полезни съвети преди заминаване

19-06-2018 Съвети за болногледачи
 

Първото заминаване на работа в чужбина е предизвикателство за болногледача. От една страна, има очаквания, от друга – страхове. Всичко му е ново, някак непознато и страшно. Не се страхувайте, всяко ново начало е леко плашещо, но и в това има чар, нали?

Обикновено, от емоциите, които ни връхлитат, пропускаме някои важни детайли около самото пътуване и заминаване. Как да организираме времето преди заминаването си ефективно, за да не пропуснем нищо?

Съвет 1 към болногледача: Организирайте добре времето си – не оставяйте нищо за последния момент.

Това важи и за багажа, и за документите. Проучете предварително какъв е климатът на мястото, на което отивате. Какви дрехи ще са ви нужни, какво ежедневно облекло. Не вземайте много багаж със себе си, само най-необходимото.
Сред най-важните неща в списъка на болногледача, са неговите документи: лична карта, шофьорска книжка, документи, свързани с работата, застраховки и други, ако имате такива, са най-важните документи, които не трябва да забравяте. Нагласете първо тях, преди дрехите, за да не ги пропуснете.

Съвет 2 към болногледача: Не забравяйте личните вещи.

Ако ползвате ежедневни лекарства или други продукти, не забравяйте да ги поставите в багажа. Особено важно е ако имате лекарства, които се отпускат с рецепта, да си предвидите достатъчно, за да не изникнат проблеми, докато сте там.

Съвет 3 към болногледача: Заредете вашия мобилен телефон.

Тръгвайки на път, всичко е възможно. Затова, подсигурете се с пълна батерия на мобилния телефон.

Съвет 4 към болногледача: Разговорник и речник

За всеки случай, запасете се с речник и разговорник за чуждия език. Възможно е от притеснение да забравите нещо. В такава ситуация помощните материали като речник и разговорник влизат в действие.

Съвет 5 към болногледача: Не се притеснявайте от нищо, запазете спокойствие.

Няма смисъл от излишен стрес и напрежение, защото всичко е под контрол. Доверили сте се на сигурен партньор преди вашето заминаване и той ще направи всичко възможно, за да се чувствате добре там, където отивате. На добър час и успех!

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли