1. Работа в Германия за болногледачи >
 2. Актуални новини >
 3. Работа за болногледачи – още една възможност за стабилност и сигурност на семейството

Работа за болногледачи – още една възможност за стабилност и сигурност на семейството

19-06-2018 Съвети при търсене на работа
 

Съвременният свят дава редица възможности за това да бъде финансово стабилни и да осигурим на семейството си всичко необходимо. Такъв начин, предпочитан от много жени в България, е изборът на работа за болногледачи. Какво включва тя? Периодична ангажираност в определена страна (най-често Германия, Полша, Италия, Гърция и др. съседни страни), където болногледача се грижи за възрастен и/или болен човек, като му помага в ежедневните занимания, поддържа доброто му настроение и дома.

Защо да изберем работа за болногледачи?

Може би ви се струва невероятно защо някой ще иска да се грижи за болен възрастен човек, оставяйки семейството си в България. Причините са няколко:

 • работата е с продължителност около 1 месец, което позволява гъвкавост и планиране на ангажиментите.
 • дава добра финансова обезпеченост, редовно заплащане, осигурено настаняване и без никакви такси за кандидатстване – за повече информация, разгледайте уебсайта на Промедика 24.
 • отговорност и уважение към професията на болногледача

  Какво вече стана ясно, изборът за работа за болногледачи е добър шанс да спестите пари и да си осигурите спокойствие и финансова стабилност. Какво обаче се изисква от Вас? Подходящи ли сте за тази работа?

  Изисквания към кандидати за работа за болногледачи:

  Не е тайна, че тази работа печели все по-голяма популярност заради своите предимства. За да бъдете одобрени и да получите мечтаната работа е нужно:

 • да имате опит в грижите: с деца, с възрастни, в семейството – всичко се приема
 • да владеете чуждия език поне на базово ниво (някои фирми организират безплатни курсове за повишаване на нивото, така че може да се възползвате)
 • да бъдат търпеливи и отзивчиви към нуждите на болния
 • да имат желание да се развиват

  Ако искате да си осигурите финансова независимост, умеете да се грижите за други хора и сте отзивчиви и състрадателни, то със сигурност ще се чувствате добре на работа за болногледачи. Изберете своята оферта и проучете всички детайли преди заминаването. Доверете се на фирма, която е утвърдена и доверена. На добър час!

 

Работете като болногледач в Германия!

 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Високи доходи и индивидуални бонуси
 • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
 • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
 • 24/7 контакт с Promedica24
 • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Работа с доказано семейство - много добри жилищни условия, Кемптен

Дата на заминаване: 2022-01-11

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Кемптен, Германия

Езикови познания: основни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Хановер

Дата на заминаване: 2022-01-10

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Хановер, Германия

Езикови познания: средни

детайли

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Есен

Дата на заминаване: 2022-01-07

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Есен, Германия

Езикови познания: средни

детайли