Скъпи асистенти,

13-03-2020
 

Promedica24 желае да успокои и увери своите социални асистенти, че се съобразява с общите правила за хигиена и препоръките, предоставяни от Министерството на Здравеопазването и Световната Здравна Организация.

Въведохме в действие специални процедури с грижа за здравето и сигурността, които имат за цел да намалят риска от зараза при предоставяне на услуги по обгрижване, както и по време на самото пътуване на нашите асистенти до и от мястото, на което живее обгрижваното лице.

Нашите асистенти, които имат планирано служебно пътуване, се подлагат на допълнителни действия, които имат за цел да определят здравословното им състояние. Освен това следим всички курсове, осъществявани от бусовете на Promedica. Бусовете, с които пътуват нашите асистенти, са малки автобуси, снабдени със съответните средства за дезинфекция.

Promedica24 през цялото време набира нови асистенти, организира пътувания и предоставя услуги по обгрижването на нашите Клиенти/Пациенти.

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас. Нашите служители, координатори (PCM) и инфолинията са на Ваше разположение.

Същевременно се обръщаме с призив към всички наши служители, социални асистенти и обгрижвани лица да прилагат правилата за лична хигиена.

 1. Мийте ръцете си често, редовно и старателно със сапун и вода, ако нямате достъп до тях, използвайте течности/гелове на алкохолна основа (поне 70%)
 2. Прилагайте съответните правила за защита при кашляне и кихане. Когато кашляте и кихате, закрийте устата и носа си със сгънат лакът или с кърпичка. Незабавно изхвърлете кърпичката в затворен кош за боклук и измийте ръцете си със сапун и вода. Ако не разполагате с такива, използвайте течности/гелове на алкохолна основа (поне 70%)
 3. Спазвайте безопасно разстояние от поне 2 метра между Вас и другите хора, особено спрямо тези, които кашлят, кихат и имат температура.
 4. Избягвайте да пипате очите, носа и устата си. Ръцете се допират до много повърхности и по тях могат да полепнат вируси. Замърсените ръце могат да пренесат вируса в очите, носа или устата. Така може да пренесете вируса от повърхността, до която сте се докоснали, в себе си.
 5. Не се препоръчва използването на маски от здрави хора, за да се предпазят от разпространението на новия коронавирус.
 6. Избягвайте големи струпвания на хора и претъпкани обществени места.
 7. Избягвайте близък контакт с болни, по-специално хора, които имат симптоми, свързани с дихателната система (т.е. кашлица, хрема).
 8. Избягвайте посещения на пазари/базари или други места, където се предлагат живи или мъртви животни и птици.
 9. Спазвайте правилата за хигиена на храните – яжте само на сигурни места, пийте само бутилирана вода.
 

Работете като болногледач в Германия!

 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Високи доходи и индивидуални бонуси
 • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
 • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
 • 24/7 контакт с Promedica24
 • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли