5 ползи от работата като социален асистент в чужбина

4 април 2018 Редактор на Promedica24
Рейтинг на статията

Работата като социален асистент в чужбина е отговорна и изисква качества и умения, които се изграждат с времето. Ако се колебаете дали да опитате в тази сфера, предвид това, че имате опит в гледането на болни хора, владеете чуждия език на добро ниво, ето ви 5 причини да изберете работа като социален асистент в чужбина:

1. Добро заплащане и финансова обезпеченост

blog promedika_01

Заплащането в останалите европейски страни не е като в България. Осигурената работа и труда означават усилия от страна на работещия, а те се заплащат добре, за да може той да си позволи всичко необходимо, докато пребивава в страната. Повечето предложения за работа са с фиксирана заплата, а след изтичането на срока, ако сте се справили добре, възможно е да получите и стимулиращ финансов бонус. Обикновено, заплащането се получава редовно, за да може да разполагате с парите и да си осигурите спокойствие и сигурност.

2. Периодична ангажираност

Повечето работни предложения за помощ на възрастни и/или болни хора, са за определен период. Като след това, отново може да кандидатствате. Ако сте работили усърдно и са ви харесали, имате добър шанс да продължите. Тази периодична ангажираност ви позволява да не пропускате важни моменти с вашето семейство в България, без да се налага да се притеснявате за финанси. По този начин можеше да планирате своята работа, а след това да се върнете в България.

3. Добри и сигурни условия на труд

Отивайки да работите като социален асистент в чужбина, Промедика 24 ви гарантира, че вашата работа е подсигурена и няма от какво да се притеснявате. Като професионалисти с дългогодишен опит и индивидуален подход, ние осигуряваме легална и сигурна работа като социален асистент в чужбина. Винаги сме на ваше разположение, ако възникнат въпроси, и с радост ще ги решим заедно.

4. Уважение и подкрепа

blog promedika_02

Работата като социален асистент в чужбина е уважавана и добре приета от местните. Ще се радвате да подкрепа при необходимост. Хората, за които ще работите, са отзивчиви и разбрани. Това е доказано във времето благодарение на дългогодишното ни сътрудничество.

5. Предварително уговаряне на условията, легална работа с договор

Условията на труд се уговарят предварително, още преди вашето заминаване. Ние, от Промедика24, се грижим за това вие да сте доволни от работата, осигуряваме транспорта до вашето работното място и сме на разположение за всичко необходимо, което ви притеснява. Ако не се чувствате уверени в знанията си по езика, с радост ще ви съдействаме да ги опресните. Важно е да се чувствате сигурни и доволни от работата си, за да бъдете полезни.

Като социален асистент в чужбина от вас ще се очаква:

  • да се грижите за здравето и хигиената на пациента
  • да поддържате доброто му настроение: разходки, игри, разговори (ако е необходимо)
  • да помагате в домашните задължения – почистване, пазаруване и др. (ако е необходимо)
  • да се грижите за неговата мобилност, ако има нужда
  • да бъдете добри и отзивчиви за всичко останало

Да се грижиш и да помагаш на други като социален асистент е достойна и отговорна работа, която ще ви даде възможност да сте финансово стабилни и сигурни!

Също така си струва да прочетете: