Предизвикателствата на работата като социален асистент в чужбина

4 юли 2018 Редактор на Promedica24
Рейтинг на статията

Поздравления! Вие сте решили да работите като социален асистент в чужбина и сте готови за предизвикателствата, които ви очакват. Новата среда, ежедневните задължения, чуждия език, адаптацията – това са само част от нещата, с които ще се сблъскате. Горе главата! Ние от Промедика 24, сме се погрижили за част от тях. Искаме за вас най-доброто, защото когато нашите клиенти са доволни, и ние сме удовлетворени от работата си. Работата, която ви предлагаме, е гарантирана и легална. Ще сте наясно още преди заминаването си къде отивате, за какъв период от време. Ще знаете какво е заплащането, какви са задълженията ви и пр.

Освен това, сме осигурили езикови курсове за тези от вас, които не са толкова уверени в себе си.

Даваме възможност и за повишаване на квалификацията ви с подходящи курсове. Защото за нас е важно нашите болногледачи да бъдат най-добрите и най-удовлетворените от своята работа. Преди заминаването си в чужбина, вие ще сте напълно подготвени за това, което ви предстои.

Няма време за съмнение – Обадете ни се. Очакваме ви!

Какво включва работата като социален асистент?

Да се върнем на работата като социален асистент в чужбина. Може би сте любопитни да узнаете повече подробности. Ежедневните ви дейности са свързани с грижи за възрастен или болен пациент, като от вас се изисква да му помагате, защото не е в състояние да се обслужва сам. Освен физическите грижи, от вас се очаква да се погрижите и за доброто психическо здраве на пациента. Как? С ежедневни разговори, поддържане на приятелска среда, разходки навън (ако е възможно и състоянието му позволява), гледане на телевизия заедно, участване в различни игри и други. Вашите задължения включват и основна домакинска работа, свързана с реда в дома: подреждане, чистене, готвене, боклук и др.

В замяна на вашата отдаденост вие получавате сигурна и легална работа в чужбина с точно определен срок на пребиваване без такси за намирането ѝ, чудесно навременно заплащане, настаняване и хранене в дома на пациента, възможност да упражните чуждия език в реална среда, както и да придобиете ценен опит, които ще ви е от полза за в бъдеще.

Очакваме ви!

Също така си струва да прочетете: