Promedica24 представя първото приложение за Болногледачи в България!

21 август 2023 Gergana Eneva
Рейтинг на статията

Promedica24 Зона на Асистента

С гордост Ви съобщаваме, че стартирахме революционно мобилно приложение в Google Play, специално създадено за болногледачи на възрастни хора в Германия. С гордост Ви представяме „Promedica24 – Зона на Асистента“ – първото приложение от този род в България, което е на разположение на тези, които се посвещават на грижата за възрастни хора в Германия.

В едно постоянно променящо се общество с бързо застаряващо население, си поставихме за цел да създадем иновативно решение, което да отговори на растящите нужди на този важен сегмент от обществото. Promedica24 – Зона на Асистента идва като мощен, лесен за използване инструмент, специално създаден за болногледачите, които се стремят да предоставят висококачествени услуги и да подобрят качеството на живота на тези за които се грижат.

Какво прави Promedica24 – Зона на Асистента толкова специално? Това пълно и интуитивно мобилно приложение предлага широка гама от необходими функционалности за социалния асистент и за пациента, за който той се гижи. Чрез приложението, болногледачите могат по-ефективно да управляват дейността си, да получават практически съвети и насоки, както и полезни ресурси за грижата за възрастен човек.

Promedica24 – Зона на Асистента предоставя и редица допълнителни функционалности, които улесняват работата на болногледача. Те включват:

  • Достъп до телефонните номера на обслужващия координатор – Чрез приложението, болногледачите могат  лесно и бързо да открият контактите на своя координатор, което улеснява комуникацията и бързото разрешаване на проблеми или въпроси.
  • Достъп до личната здравна застраховка в Германия – Социалните асистенти могат да виждат детайлите и покритието на своята лична здравна застраховка в Германия директно в приложението, гарантирайки, че имат достъп до адекватни и качествени медицински услуги.
  • Преглед на профила на пациента – Болногледачите имат достъп до важна информация за пациентите, за които се грижат, като медицински данни, специални нужди или предпочитания, за да предоставят персонализирана и внимателна грижа.
  • Полезна информация за професията на социален асистент на възрастни хора – Приложението предоставя специална секция с полезна информация за професията на болногледач, предлагайки практически съвети, ресурси и актуални новини в тази област.

Ние сме посветени на създаването на положителна промяна в областта на грижата за възрастни хора и с гордост сме пионери в този сектор в България. Нашият екип от разработчици, заедно с експерти в грижата за възрастни хора, работи неуморно, за да предостави висококачествено мобилно приложение, което да отговаря на нуждите и изискванията както на болногледачите, така и на тези, за които те се грижат.

Ако сте болногледач и работите с Promedica24, Ви насърчаваме да изтеглите безплатното приложение Promedica24 – Зона на Асистента от Google Play (тук) и да се присъедините към нашето нарастващо общество.

Благодарим Ви за подкрепата и за избора Ви да бъдете част от тази иновативна инициатива. Нашата екип е винаги отворен за обратна връзка и предложения, тъй като искаме да развиваме приложението в съответствие с Вашите нужди и изисквания.

Нека заедно работим, за да създадем общество, в което грижата за възрастните хора е приоритет и предоставя безопасна и комфортна среда за всички нейни членове.

Изтеглете Promedica24 – Зона на Асистента сега и улеснете своята работа като болногледач!

Можете да изтеглите приложението от тук!