Работа за болногледачи в чужбина


Етапи на набиране на персонал

1. Кандидатстване

Ако искате да започнете работа в Германия, като болногледач на възрастни хора, кандидатствайте като:

 • позвъните на тел.:  +359 24 92 54 34
 • или попълнете своите данни за контакт във формуляра вдясно

След получаване на кандидатурата Ви, наш консултант ще се свърже с Вас до 48 часа.

2. Телефонен разговор

По време на разговора консултантът на Promedica24 ще представи нашата фирма, ще опише изискванията ни и правилата за наемане на работа като болногледач на възрастни хора в Германия  . Ще Ви попита също за Вашия опит в областта на грижите, който може да бъде и за член на Вашето семейство или Ваш близък, и ще провери нивото Ви на владеене на немски език.

След успешно представяне по време на телефонния разговор, ще получите покана за интервю за работа в избран от Вас офис на Promedica24.

Намерете най-близкия офис на Promedica24 >>

3. Интервю за работа

Интервюто се провежда в избран от Вас офис на Promedica24, в предварително определени по телефона ден и час. Срещата обикновено трае около 3 часа и завършва с подписване на договор.

Етапи на срещата:

 • проверка на квалификациите в областта на грижите(може и за семейство и/или близки)
 • проверка на езиковите умения на кандидата
 • обсъждане на условията за сътрудничество
 • подписване на договор

Необходими документи за подписване на договор:

 • лична карта
 • свидетелство за съдимост
 • медицинско свидетелство
 • трудова книжка
 • номер на банковата сметка
 • референции и удостоверения за завършени курсове(ако има такива)
 • диплома

По време на срещата консултантът ще Ви насочи към фотограф, с който Promedica24 си сътрудничи, за да Ви направи професионална снимка, или такава ще Ви бъде направена такава на място.  Снимката е необходима за да се приложи към Вашето CV. Разходите за снимката се поемат от Promedica24.

4. Заминаване на работа в Германия

След подписването на договора ние подбираме за Вас оферта, която е най-подходяща за Вашия опит и владеене на езика.

Болногледачът заминава за Германия в договорен срок, удобен и за двете страни. Това може да се случи дори 48 часа след подписване на договора, стига да има подходящо предложение за работа и това да бъде удобно за служителя.

Преди датата на заминаване ще получите от нас необходимите документи и билет за пътуването, което се организира и заплаща от Promedica24.

Заминаването се осъществява от възможно най-близкото населено място до местоживеенето Ви.

5. Изисквания към кандидатите за работа като болногледач в Германия

Кандидатите трябва да покажат следните умения:

 • Базови познания по немски език, даващи възможност за водене на разговор с пациента и изпълнение на основните задължения
 • Опит в грижите за възрастен или несамостоятелен човек(може и за семейство и/или близки)
 • Отзивчивост към нуждите на другите
 • Активната шофьорска книжка е предимство

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

Обадете ни се

Бургас:
+359 56 91 68 99

Варна:
+359 52 91 95 56

София:
+359 24 92 54 34

Пловдив:
+359 32 57 01 37