Работа в Берлин като болногледач на възрастни хора

Референтен номер:

Дата на заминаване:

Продължителност на престоя: 2 месеца

Локализация: Берлин, Германия

Езикови познания:основни

описание на пациента

В момента нямаме актуални обяви за Берлин, но може да разгледате офертите ни за Дортмунд, Хановер, Кьолн, както и останалите ни оферти за работа в Германия.

Ако си търсите работа в Берлин, като болногледачи, Промедика24 ще ви съдейства. С какво можем да ви бъдем полезни? С намирането на подходящата обява за работа в Берлин, с изготвянето на трудов договор, с подсигуряването на транспорт до дома на пациента, както и с осигурена храна и настаняване. Работните оферти са за определен период от време, като след това, ако сте се представили добре, може отново да заминете за определен период.

Какви са изискванията за работа в Берлин като болногледач?

Най-общо, от вас ще се изискват ежедневни грижи за пациента в зависимост от неговото състояние. Освен това, от вас ще се очаква да помагате в ежедневните дейности, свързани с дома, да излизате на разходки (ако е приложимо за пациента), да се грижите за доброто му настроение.

В този ред на мисли, за да сте успешен кандидат за работа в Берлин, от вас се иска да:

  • да имате опит в грижите
  • да имате познания по немски език
  • да сте отговорни, инициативни към работата си
  • да обичате да общувате и да помагате

Защо да ни се доверите?

Ние от Промедика24 над 14 години помагаме в търсенето на работа за болногледачи в чужбина. Като професионалисти, подхождаме с опит, последователност и грижа, както за нашите пациенти, така и за нашите болногледачи, на които помагаме да усъвършенстват езиковите и професионални умения. Нашата мисия е да предоставим професионални услуги от най-високо ниво, като гарантираме на нашите болногледачи високи доходи, специални бонуси, сигурна и легална работа в Германия (работа в Берлин), езикови обучения за повишаване на нивото, медицински курсове за грижа и усъвършенстване на квалификационните умения.

Какво предлагаме на нашите болногледачи:

  • Трудов договор
  • Подсигурен транспорт до дома на клиента
  • Осигурена храна и настаняване

Ако се интересувате от нашите оферти, можете да се свържете с нас чрез:

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Наясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за Дружеството да разгледа кандидатурата ми за работа. Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg, както и че оттеглянето на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото си на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg, както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисия за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ № 2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Обадете ни се

Бургас:
+359 56 91 68 99

Варна:
+359 52 91 95 56

Пловдив:
+359 32 57 01 37

Русе:
+359 82 51 89 19

София:
+359 24 92 54 34