Справочник за болногледачи


Подготовка за заминаване в Германия

При подготовката за заминаване не забравяйте да вземете със себе си личните си документи и вещи.

 Необходими документи:

  • лична карта
  • шофьорска книжка(при налична такава)
  • сертификат за сключена застрахователна полица
  • документи, свързани с пътуването и пребиваването в Германия– получени от Promedica24

 Вземете със себе си:

  • работещ телефон, със заредена карта и включена услуга роуминг, както и зарядно устройство за телефона
  • пари/банкова карта – сума в зависимост от индивидуалните нужди (препоръчителна минимална сума 100 – 150 EUR)
  • козметика и средства за лична хигиена
  • поне една кърпа за лични нужди
  • лекарства(ако приемате лекарства на постоянна база)
  • удобни и подходящи за сезона дрехи и обувки

Същевременно, не забравяйте да вземете всички номера за контакт в случай на необходимост от информация при кризисни ситуации.

Цялата информация относно заминаването ще бъде предоставена от представител на Promedica24 преди планираната дата на започване на договора.

В случай на проблеми по време на пътуването на място болногледачката трябва незабавно да се свърже с Promedica24 на следния номер за контакт:

+359878877217

Трябва да знаете

Не бива да се забравя, че работата като болногледач на възрастни хора изисква търпение и емпатия. Първия ден е добре да се уточни дневната програма с пациента, което ще улесни успешното сътрудничество, отговарящо на очакванията на двете страни.

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.[още]
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.

Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.

Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2. Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия]

Политика за поверителност

Обадете ни се

Бургас:
+359 56 91 68 99

Варна:
+359 52 91 95 56

София:
+359 24 92 54 34

Пловдив:
+359 32 57 01 37