1. Работа в Германия за болногледачи >
 2. Актуални новини >
 3. 3 ползи от работата за болногледачи в Германия

3 ползи от работата за болногледачи в Германия

15-06-2018 Съвети за болногледачи
 

Работата за болногледачи в Германия е сред най-често срещаната. Причината се крие в добрите условия на труд, финансовата обезпеченост, възможностите на страната и куп други предимства, които надделяват при вземането на важното решение, споделят от Промедика 24. Кои са причините все повече сънародници да избират да работят като болногледачи в Германия?

 1. Добро редовно заплащане

На първо място е заплащането. То е редовно и съобразено с работата и ангажираността на болногледача. Ако се справяте добре, винаги ще бъдете поощрени с допълнителен бонус. Това е една от причините Германия да е така предпочитаната дестинация за този вид дейност.

 1. Сигурни условия на трудСигурността е от ключово значение за работата на болногледача. Той трябва да се чувства добре на мястото, където работи, да му бъдат осигурени всички необходими неща, за да не се притеснява и да си върши работата качествено.
 2. Ангажираност за определен период от време
  Хубавото, свързано с работата на болногледачи в Германия е, че ангажираността им е за няколко месеца. След това могат отново да се върнат в България, да видят семействата си, или да планират следващия работен ангажимент. По този начин работещият има достатъчно време за себе си, и може да планува пътувания и други, извън работния си график. Това му дава гъвкавост и сигурност. А веднъж отишъл да работи, ако се справи добре, след това отново има възможност да продължи да работи като болногледач в Германия.

Какво ще се изисква от вас като болногледачи в Германия?

 • грижи за пациента: здраве, хигиена, чистота в дома и др.
 • ангажиране вниманието на пациента: разходки, игри и други, ако е приложимо
 • добро отношение и търпение от ваша страна
 • да помагате за неговото предвижване, ако има нужда

Открийте още 5 причини да работите като болногледачи в Германия. Подсигурете спокойствие за вас и вашите близки и си намерете работа като болногледачи в Германия – едно от най-добрите места за работа в Европа.

 

Работете като болногледач в Германия!

 • Сигурна и легална работа в Германия
 • Високи доходи и индивидуални бонуси
 • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
 • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
 • 24/7 контакт с Promedica24
 • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли