История на един болногледач

14-02-2019 Съвети за болногледачи, Съвети при търсене на работа
 

История на  един болногледач

 историята на един болногледач

Винаги съм обичала да съм сред хора, да им се усмихвам и разговарям с часове. Когато обаче след 33 години работа здравето ми се влоши и ме уволниха помислих, че светът ми се разпада. Минаха няколко седмици, в които не правех нищо. Още малко и щях да изпадна в депресия. Какво да предприема? Съвсем скоро свършват спестяванията ми. Откъде да започна търсенето на работа? Кой изобщо ще ми даде работа на тази възраст? В крайна сметка трябваше да се мотивирам за действие.

На 54 години обаче търсенето на  работа изобщно не беше толкова лесно. Отидох до бюрото по труда, но без особени надежди, че ще намеря нещо. А там ме чакаше изненада: видях плакат „Социалния асистент на  възрастни хора – професия с бъдеще“. Запали се у мен искра надежда, че все пак ще  се оправя – имах опит с грижи за своята майка, когато излезе от болница. Именно аз ѝ давах лекарствата, миех я, сменях ѝ памперсите.

Нещата се развиха бързо: уговорих си среща във фирмата, която предлага легална работа за болногледачи в Германия, изкарах курс по немски език и подадох документи. Тук никой не ми каза, че съм твърде стара – точно обратното!

Това е идеалната работа за мен. Отново се почувствах ценна и нужна, а и всеки месец получавам атрактивна заплата. Приятно е да усещам удовлетворението и на възрастния човек, за когото се грижа, и на неговото семейство. Тяхната усмивка ме мотивира за действие. Не трябва да се обличам специално за работа, всеки ден нося ежедневно спортно облекло. Радвам се, че накрая мога изцяло  да спестя заработените от мен пари – не трябва да плащам за храна, спане или пътуване.

А какво получавам? Изкарвам пари, а освен това опознавам обичаи, нови хора, пътувам и уча немски език. Имам време и само за себе си, тогава излизам с удоволствие на разходка. Фирмата е винаги насреща за мен – имам личен координатор, а за извънредни ситуации в извънработно време мога да се обадя на денонощния алармен телефон. Освен това поддържам ежедневно контакт със семейството си чрез мобилен телефон и интернет.

Ако искате да научите повече за работата като болногледач, не се колебайте, а се свържете още днес с Promedica24!

 

Работете като болногледач в Германия!

  • Сигурна и легална работа в Германия
  • Високи доходи и индивидуални бонуси
  • БЕЗПЛАТНИ езикови и медицински обучения
  • Пълно поемане на разходите за транспорт, храна и настаняване
  • 24/7 контакт с Promedica24
  • Бързо заминаване

Набираме болногледачи от цяла България!

Поръчване на разговор »

Оставете данни за контакт и ние ще Ви се обадим!

Fields with * are required
пример: 899 123 456

Нясно съм, че предоставянето на моите лични данни е доброволно, както и че отказът ми да предоставя личните си данни ще доведе до невъзможност за разглеждане кандидатурата ми за работа.
Информиран/а съм, че личните ми данни могат да бъдат предоставяни към други дружества от групата на Промедика. Запознат/а съм, че данните ми ще бъдат предоставяни към САЩ, където са доставчиците на ИТ услуги за групата на Промедика, като в този случай трансферите ще се извършват по основание стандартните договорни клаузи на Европейската комисия.
Уведомен/а съм, че имам право по всяко време да оттегля своето съгласие, като изпратя имейл на адрес dataprotection@promedica24.bg , както и че оттеглянетео на моето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, осъществено преди оттеглянето му. [още]
Запознат/а съм с правото на достъп до личните ми данни, с правата си да поискам тяхното коригиране, заличаване или да възразя срещу тяхното обработване на посочения адрес на Дружеството.
Информиран/а съм, че мога да се свържа с длъжностното лице по защита на данните на Дружеството чрез изпращане на имейл до dataprotection@promedica24.bg , както и че имам право да подам оплакване относно обработването на личните ми данни от Дружеството до Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София, бул. „Професор Цветан Лазаров“ №2.
Информацията, предоставена от мен с настоящата форма, е актуална, изчерпателна и отразява моите реални знания и умения.
[Крия] Политика за поверителност

Представени оферти за работа

Болногледачи на стари хора плюс помощ в домакинството, Инголщат

Дата на заминаване: 2021-12-07

Продължителност на престоя: 1 месец

Локализация: Инголщат, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Дуисбург

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Дуисбург, Германия

Езикови познания: не

детайли

Работа за болногледач на възрастни хора, Гьотинген

Дата на заминаване: 2021-12-06

Продължителност на престоя: 3 месеца

Локализация: Гьотинген, Германия

Езикови познания: основни

детайли